D.O.E.N.®ers Academie

BONUS VIDEO

TONY ROBBINS

Deze bonus video van Tony Robbins wil ik je niet onthouden, omdat zijn gedachtengoed één van de pijlers is van mijn trainingen en mijn boodschap naar de deelnemers van deze Online WORKshop: Weg met Uitstelgedrag.

Zelf ben ik drie keer naar UPW in Londen geweest. UPW staat voor Unleash the Power Within en is een vierdaagse training met Tony Robbins. Een onvergetelijke ervaring waarin ik elke keer weer nieuwe inzichten kreeg.

Dit evenement gaat over het ontsluiten en ontketenen van de krachten in je die je kunnen helpen om elke limiet te doorbreken en de kwaliteit van leven te creëren die je wenst en verdient - ongeacht wat er in de buitenwereld gebeurt.

Ik deel deze video graag met jou, omdat Tonny Robbins in duidelijke bewoording vertelt waar het in zakendoen nu echt om draait. Ik kan me hierin helemaal vinden!


>